Activitati la petrecerea cu Soy Luna

Animatorii Resurse de Petreceri pot organiza diferite activitati la petrecere cu soy luna.

Luna Valente, personajul principal din serialul Soy Luna, este o adolescentă pasionată de role și de viață. Ar putea fi un exemplu pentru micuțele petrecarete.

La petrecerile cu Soy Luna buna dispozitie este la ea acasa. Iata cateva exemple de activitati si jocuri pe care le puteti face la petrecerile cu tematica Soy Luna.

Jocuri pe muzica: “Oglinda”, “Scaunele muzicale”, “Statuile”, “Limbo”, “Dans cu baloane” si lista poate continua

Karaoke. Este timpul sa va puneti vocea la treaba si sa va distrati cu prietenii. Alegeti melodiile preferate si cantati pana obositi.

Pictati tricouri sau maieuri cu acrilice. o activitate foarte distractiva la care va puneti imaginatia la treaba. La final ramaneti cu ele drept amintire.

Jocuri amuzante de petrecere. “Adevar sau provocare”, “Personalitati”, “Eu niciodata n-am”, “Mima”

Pinata party cu Soy Luna. Momentul cu pinata nu lipseste de la petreceri. Poate fii unul dintre cele mai amuzante momente.

Concurs de talente.

Jocuri de societate. “Jungle Speed”, “Activities”, “Ligretto”, “Dixit”.

Poze amuzante cu propsuri personalizate.

pinata cu soy luna pentru petrecere jungle speed, jocuri de petrecere jocuri la petrecere jocuri de petrecere pe muzica, follow the leader dixit, jocuri de petrecere cadouri invitati petrecere soy luna activity, jocuri de petrecere propsuri pentru photo booth soy luna party

Comentarii