Petreceri tineri și adulți

Dorinte impline, petreceri reusite!

servicii Petreceri tineri și adulți. Ne plac provocarile si abia steptam sa va indeplinim dorintele.

Cu o experienta acumulata de peste 10 ani in domeniu animatiei si organizarii evenimentelor, echipa de la Resurse de Petreceri va ofera servicii de cea mai buna calitate la evenimentele dumneavoastra.

Va stam la dispozitie cu idei si servicii de organizare pentru petreceri surpriza, petrecerea burlacilor, petrecerea bebelusului, organizare baby shawer party, petreceri de majorat, banchet sau balul bobocilor. Avem servicii pentru petreceri tematice de 20-30-40-50 de ani, cereri in casatorie, botezuri si nunti, carnaval, petreceri de Craciun, petreceri de Halloween sau de Revelion.

Oferim servicii de animatoare la evenimentele organizare pentru tineri si adulti, programe de Entertaining pentru tineri si adulti, ateliere de face painting and body painting la petreceri private si corporate. Sonorizare si dj, sedinte foto amintiri de neuitat. Dar si decoratiuni pentru evenimentele voastre importante, candy bar, torturi si marturii. Dar si inchiriere jocuri de societate si de gradina pentru receptii de nunta si evenimente companii