Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Experimente – Fun Science in gradinite si scoli

Experimente – Fun Science in gradinite si scoli

Experimente – Fun Science in gradinite si scoli

Copiii sunt foarte incantati sa participe la activitati de fun science. Avand o sete de descoperire nemaipomenita, acestea abia asteapta sa cunoasca raspunsul la intrebari legate de fenomene fizice si chimice.

Folosindu-se doar de elemente simple din bucatarie  precum apa, colorant alimentar, lapte, piper, otet sau lamai, copiii pot descoperi impreuna cum se retrage piperul in apa, cum erup vulcanii sau cum se trimite un mesaj secret cu propia lor cerneala invizibila. Dar si multe alte experimente amuzante. (cum se umfla balonul singur)

Bazate pe stiinta distractiva, activitatile cu experimente se potrivesc atat prescolarilor cat si elevilor. Monitorii – animatorii pentru copii adapteaza activitatile la varsta participantilor. Acestea pregatesc programe de fun science in care in care introduc princiipe de baza ale fizii si chimiei. Foarte important, la fiecare experiment, copiii sunt implicati activ pentru a intelege mai usor fiecare fenomen.

Folosind ca metode jocuri non formale si experimente simple copiii au ocazia sa descopere prin joc despre conctori, caracteristicile oxigenului, despre lumina, stari de agregare dar si schimbari chimice.

 

 

 

 

DSCN0153 DSCN0149 DSCN0144 DSCN0163 DSCN0156 DSCN0155

Asadar, daca doriti sa aveti parte de asfel de activitati cu copiii la scoala sau la gradinita, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata cu activitati de stiinta distractiva. Echipa de la Resurse de Petreceri abia asteapta sa va implice la activitati.

Comentarii