Workshop de tir cu arcul

tir cu arcul. Este timpul să ieși din zona de confort, să încerci și altceva. Noi îți propunem TIR CU ARCUL.

Tirul cu arcul este arta, tehnica sau abilitatea de a propulsa sageti, folosind un arc. Este un sport care are ca principale beneficii dezvoltarea perseverentei si coordonarii. Este o activitate ce dateaza de cel puțin 20 de secole, iar, in prezent, o proba olimpica si o activitate de agrement.

Va propunem Activitatea de tir cu arcul atat la evenimente sportive dar si o altfel de activitate la petrecerile aniversare. Binenteles ca putem organiza ateliere de tir cu arcul in cadrul Saptamanii Altfel la liceu/scoala sau gradinita sau cu orice ocazie in care doriti sa invatati cum sa manuiti acest instrument stravechi.

O sa începem cu prezentarea unui scurt istoric al tirului cu arcul, Vom organiza un workshop de iniţiere în tir cu arcul, in care participantii vor fi impartiti pe grupe, le vor fi explicate tehnicile şi măsurile de siguranţă, apoi oricine va dori poate să tragă cu arcul si dupa cateva sageti trase si exercitiu, ne vom intrece in a trage cat mai bine la tinta.

tir-cu-arcul-2 tir cu arcul copii, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcul tir cu arcul, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcul,campionat_tir_cu_arcul_bacau_2014_1392802550 tir cu arcul, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcul,Tinta tir cu arcul tir cu arcul, concurs tir cu arcuul, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcul,tir_cu_arcul_0 tir cu arcul, tir cu arcul copii, tir cu arcul in tabara, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcul

 

Comentarii