picturi pe fata petreceri aniversare

La majoritate evenimentelor activitatea cu picturi pe fata este nelipsita. Aduce un plus valoare in divertismentul pentru copii si in acelas timp, au inceput sa se indragosteasca si adultii de aceasta activitate.

Avem servicii de picturi pe fata atat pentru copii cat si pentru adulti

  • picturi pe fata la petreceri aniversare
  • picturi pe fata la evenimente si petreceri
  • picturi pe fata la evenimente corporate
  • picturi pe fata la gradinita, serbari si carnavale
  • picturi pe fata in campanii publicitare
  • picturi pe fata deschideri de magazine
  • picturi pe fata de halloween

Vopselele si accesoriile profesionale de pictura pe fata pe care le folosim sunt create special pentru aceasta activitate. Sunt antialergice, le putem aplica chiar si pe pielea delicata. Vopselele de pictura pe fata non toxice si non alergice pe care le folosim sunt marca grimas si marca snazaroo, marci care ne ofera certificate de calitate si securitate pentru toate materialele pe care le folosim la atelierele de pictura pe fata. Acestea se aplica usor pe piele cu ajutorul unor bureti si pensule. Sunt pe baza de apa sau ulei. Se usuca repede si se pot inlatura usor cu apa si sapun sau cu servetele umede.

In functie de natura proiectului unde va punem la dispozitie serviciul de pictura pe fata, dam dovada de multa munca si atentie la detalii. Avem in echipa artisti cu experienta in domeniul, studenti sau absolventi ai Universitatii de Arte. Ne putem adapta la tematica aleasa dumneavoastra. Animatorii pentru petreceri sunt instruiti la workshopuri de pictura pe fata.

Durata unei picturi pe fata este intre de 3-10 minute, in functie de complexitatea modelului de pictura pe fata. La petrecerile pentru copii cu un numar de pana la 15 copii, fiecare copil poate fii pictat. Cand numarul copiilor de la evenimente este mai mare ar trebui suplimentat timpul alocat picturii pe fata sau puteti opta pentru mai multi artisti care sa prestereze serviciul de pictura pe fata.

Tariful pentru serviciul de picturi pe fata este de 200 de lei/ora, in functie de numarul copiilor si durata de prestatie a serviciilor. Putem sa recalculam tariful daca aveti nevoie de mai multe persoane care sa picteze pe fata in paralel, mai multe ore sau daca evenimentele au loc in alta localitate.

Comentarii