Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Halloween face painting

Halloween face painting

Ca de fiecare data in perioada evenimentelor de Halloween va punem la dispozitie servicii de halloween face painting. Avem in echipa de artisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul serviciului de Face and body painting. Ne deplasam pentru evenimente private sau corporate, carnavaluri si petreceri, in Cluj si marile orase din Romania.

Vopselele si accesoriile profesionale de face painting pe care le folosim sunt create special pentru aceasta activitate. Sunt antialergice, le putem aplica chiar si pe pielea delicata. Vopselele de face painting non toxice si non alergice pe care le folosim sunt marca grimas si marca snazaroo, marci care ne ofera certificate de calitate si securitate pentru toate materialele pe care le folosim la atelierele de face painting. Acestea se aplica usor pe piele cu ajutorul unor bureti si pensule. Sunt pe baza de apa sau ulei. Se usuca repede si se pot inlatura usor cu apa si sapun sau cu servetele umede.

In functie de natura proiectului unde va punem la dispozitie serviciul de halloween face painting, dam dovada de multa munca si atentie la detalii. Avem in echipa artisti cu experienta in domeniul, studenti sau absolventi ai Universitatii de Arte. Ne putem adapta la tematica aleasa dumneavoastra. Artistii au mai participat in proiecte unde au pictat pe fata tineri si adulti.

Durata unei picturi pe fata este intre de 3-10 minute, in functie de complexitatea modelului de face painting si poate sa dureze si 30-60 de minute. Cand numarul participantilor de la evenimente este mai mare ar trebui suplimentat timpul alocat activitatii de face painting sau puteti opta pentru mai multi artisti care sa prestereze serviciul de face painting.

Tariful pentru serviciul de halloween face painting este intre 80 si 100 de lei pe ora, in functie de numarul participantilor si durata de prestatie a serviciilor. Putem sa recalculam tariful daca aveti nevoie de mai multe persoane care sa picteze pe fata in paralel, mai multe ore sau daca evenimentele au loc in alta localitate.

Va putem sta la dispozitie cu serviciile de face and body painting in Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Sighet, Timisoara, Arad, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Oradea, Bistrita, Tg. Mures, Alba Iulia, Brasov, Sibiu…

 

kids halloween face painting..... halloween face painting, face and body painting cluj halloween face painting. halloween face painting... halloween face painting.. halloween face painting.... halloween face painting..... halloween face painting...... halloween face painting....... Face-Painting-Ideas-for-Halloween
Comentarii