Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Workshopuri de aventura

Workshopuri de aventura

Workshopuri de aventura

Iesiti din zona de confort. Alegeti altfel de activitati la evenimente atunci cand va saturati de aceleasi ateliere si activitati.

Aceste activitati le putem adapta atat pentru copii de la 6 ani in sus, cat si pentru tineri si adulti, in functie de scopul evenimentelor organizate. Putem aduce activitati de avetura la o petrecere aniversara pe care o realizam in parc , langa o padure sau chiar in curtea casei daca spatiul ne permite. Sau putem organiza ateliere cu activitati outdoor la evenimentele companiilor, teambuilding cu angajatii.

Puteti alege activitati individuale precum Tir cu arcul, paintball la tinta, catarare pe panou artificial, TSA, catarare pe navete de bere

sau activitati de aventura care se „joaca” in echipa precum pod indian, activitati de comunicare pe corzi

Orice activitati de aventura ati alege noi le putem adapta nevoilor dumneavoastra de distractie sau invatare. Le putem introduce intr-o poveste sau intr-un circuit cu mai multe activitati. Le putem imbina cu alte activitati artistice sau land art. Le putem concepe ca pe niste competitii sau probe intr- o vanatoare de artefacte de exemplu.

Va stam la dispozitie pentru detalii si programari

Comentarii