Bona de ocazie

Bona de ocazie cand Se intampla sa aveti urgente de rezolvat si sa nu stiti cu cine sa va lasati copiii? Va stam la dispozitie cu serviciile noastre.

Bonele de ocazie sunt de mare ajutor parintilor care fie lucreaza peste program, fie li se ivesc diferite evenimente, calatorii de afaceri si nu au cu cine sa ii lase pe cei mici pentru perioade foarte scurte.  O bona de ocazie poate fi solicitata si atunci cand parintii doresc sa iasa in oras la cina, dupa o saptamana lunga si grea de munca, sau in zilele cand nu ii pot lua pe copii de la cresa/ gradinita. Exemplele sunt multe si diferite, insa cel mai greu este de gasit persoana potrivita, iar aici intervine echipa Resurse de Petreceri care are in echipa persoane cu experienta in munca cu copiii.

In astfel de situatii este foarte important ca totul sa fie organizat din timp, atat recrutarea, cat si integrarea si cunoastrea familiei si a bonei. Bonele de ocazie cu care Resurse de Petreceri colaboreaza, pot fi bone cu experienta, care lucreaza la program normal in timpul saptamanii, dar care pot fii disponibile, pentru o seara sau un weekeend. de asemenea, sunt cadre didactice sau animatoare pentru copii, care au petreceut ore intregi in compania copiilor.

Chiar daca e un plus faptul ca le cunoastem si au experienta, este nevoie ca familia, copilul  si bona de ocazie sa petreaca timp impreuna pentru a se cunoaste reciproc. In special pentru copil e important sa se cunoasca, sa interactioneze cu persoana care va avea grija de el cat parintii vor fi plecati.

Este nevoie ca bona de ocazie sa obtina cat mai multe informatii legate de regulile si tabieturile copilului si a familiei. Atunci cand are grija de un copil bona de ocazie poate intampina diverse dificultati chiar si in cazul in care respecta toate indicatiile parintilor, in acest sens recomandam parintilor sa isi lase telefoanele deschise si sa fie disponibil pentru anumite intrebari.

Uneori bona de ocazie este solutia salvatoare pentru parinti, insa trebuie gandita si organizata foarte bine pentru ca toti cei implicati sa fie multumiti si linistiti , iar copilul sa fie bine ingrijit si in siguranta.

Alege sa-i fie bine copilului tau!

 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *