ce Activități distractive și captivante pot organiza parintii cu copiii la petreceri acasa

ce Activități distractive și captivante pot organiza parintii cu copiii la petreceri acasa

Organizarea unei petreceri acasă poate fi distractivă și captivantă atât pentru copii, cât și pentru părinți. Iată câteva idei de activități distractive și captivante pe care părinții le pot organiza la petreceri acasă:

  1. Ateliere creative: Pregătiți materiale de artă și meserii, cum ar fi hârtie colorată, creioane, acuarele, lipici și paiete, și organizați un atelier de creație. Copiii pot să își folosească imaginația pentru a crea desene, picturi sau obiecte handmade.
  2. Concursuri de dans: Puneți muzică și organizați un concurs de dans în living sau în curte. Copiii pot să își arate mișcările și să se distreze dansând împreună.
  3. Spectacol de magie: Angajați un magician sau învățați câteva trucuri simple de magie pe care să le prezentați copiilor. Nimic nu îi impresionează mai mult pe copii decât magia!
  4. Jocuri în echipă: Organizați jocuri distractive și interactive în care copiii să poată participa în echipă, cum ar fi vânătoarea de comori, jocurile cu ștafetă sau jocurile de întrecere.
  5. Cinematograf în aer liber: Instalați un ecran și un proiector în curte și organizați o proiecție de film în aer liber. Asigurați-vă că aveți gustări și paturi sau saci de dormit confortabile pentru copii.
  6. Petrecere cu tematică DIY: Alegeți o temă preferată a copiilor și organizați o petrecere cu tematică DIY. Copiii pot să își facă propriile lor măști, pălării, insigne sau alte accesorii tematice.
  7. Seară de jocuri de societate: Puneți la dispoziție o varietate de jocuri de societate și de strategie și organizați o seară de jocuri distractive și captivante pentru copii și părinți.
  8. Karaoke: Instalați un sistem de karaoke și lăsați copiii să își demonstreze abilitățile vocale. Este o modalitate distractivă de a-i implica pe toți și de a crea o atmosferă de petrecere.
  9. Laborator de știință: Organizați un laborator de știință acasă și efectuați experimente simple și captivante. De la creația de slime la demonstrații de reacții chimice, există o mulțime de experimente pe care le puteți face în siguranță acasă.
  10. Jocuri tradiționale: Nu uitați de jocurile tradiționale care sunt întotdeauna distractive, cum ar fi șotronul, șoarecele și pisica, hopa-mitică sau leapșa.

Acestea sunt doar câteva idei de activități distractive și captivante pe care părinții le pot organiza la petreceri acasă. Fiți creativi și personalizați evenimentul în funcție de interesele și preferințele copiilor!

Ce activitate se potriveste grupului vostru de copii? Ce ziceti, vreti sa organizeze cineva pentru voi asfel de activitati? LUDO – Resurse de petreceri va sta la dispozitie cu materiale si jocuri.

Va stam la dispozitie cu organizare de  activitati la petreceri

Pe pagina de socializare puteti vedea noutati

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *