Colt foto la evenimente si petreceri

Colt foto la evenimente si petreceri

Fie ca organizati petreceri private restranse sau petreceri mai mari, pentru a pastra vie in memorie buna dispozitie de la eveniment prindeti in fotografii.

Am observat ca se cauta diverse tipuri de decoratiuni pentru zonele unde se fac poze, asa ca ca aceste colturi foto se intrec prin creativitate.

Iata cateva idei de Photo corner in functie de tematica evenimentelor voastre. Va stam la dispozitie cu serviciile noastre si ne adaptam decorurile la bugetul pe care il aveti.

Colt foto pentru aniversari

Baloanele bucura ochii si pana la urma sufletul, prin emotia care ne-o creeaza inca de cand intram in contact cu ele…Buchete din baloane cu heliu, covor din baloane, Litere, panou foto…Mai multe elemente puse impreuna creaza coltul perfect pentru a surprinde momente memorabile de la petrecere.

 

 

Colt foto majorat

Photo corner la nunta

Colturi pentru fotografii cu diferite tematici : Romantic, Vintage, Clasic, Jucaus, Modern, plin de culoare sau lumina….

Photo corner la botez

In interior sau exterior, inspirate din desene animate sau pur si simplu feerice prin copilaria baloanelor, invitatii de la botez se pot bucara cateva minute in zona unde se fac poze. Poze magnetice se pot folosi ulterior si ca marturii de botez…

arcade din baloane, arcade organice din baloane create din diferite marimi de baloane, stalpisori, decoruri pe suport sau fara, la intare in zona de petrecere, in zona de candy bar sau in combinatie cu o bancuta…Iata cate posibilitati de a face poze la botez :)….

Va puteti face o idee despre preturile pentru elementele de decor pe Resurse de Petreceri

Colt foto evenimente private companii

De-alungul anilor am descoperit cat de rapid se fac vizibile proiectele companiilor atunci cand aleg baloanele…Starnesc interesul prin culoare si volum….Stalpi din baloane, baloane cu heliu, Colturi foto in cadrul petrecerilor corporate, arcade din baloane la intrari sau bucgete din baloane cu heliu sau pe bete cu rozete…

 

Puteti vedea poze recente de la proiectele noastre pe https://www.facebook.com/decorbaloanemodelajdebaloane/

Descoperiți magia baloanelor si haideți să creem împreună un decor de poveste pentru evenimentul dumneavoastra!

Va stam la dispozitie cu creare de Photo corner / Colt foto pentru diferite evenimente (nunți botezuri majorate, aniversari sau petreceri corporate ),  potrivite atât în interior cat si in exterior (atât cat permite vremea).

alegand un Colt foto la evenimente si petreceri veti da culoare și viața evenimentului vostru, incantand invitații prin eleganta, culoarea sau copilaria lor.

Pentru rezervări, oferte personalizate si pret, va rugam sa apelați urmatorul nr de tel 0741020439 – arata telefon – sau lăsați un mesaj pe wat up.
Montajul și transportul sunt incluse in pret pe aria orasului Cluj-Napoca si in imediata vecinatate.

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.