idei de jocuri si activitati la petreceti de copii 8 13 ani

Iată câteva idei de jocuri și activități potrivite pentru o petrecere de copii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani:

  1. Vânătoarea de comori: Organizați o vânătoare de comori cu hărți și indicii ascunse în jurul casei sau în grădină. Comorile pot fi dulciuri, jucării mici sau alte surprize.
  2. Mini-Olimpiada: Organizați o serie de activități sportive sau jocuri competitive, precum curse cu saci, aruncarea mingii la țintă, săritul peste coarda sau fotbalul cu un balon uriaș.
  3. Karaoke: Pregătiți o listă de melodii populare și lăsați copiii să își demonstreze talentele de cântăreți într-o sesiune de karaoke.
  4. Construcții cu Lego: Organizați un colț de construcții cu Lego și oferiți-le copiilor provocarea de a crea cele mai inventive și spectaculoase construcții.
  5. Bingo tematic: Pregătiți cărți de Bingo tematice cu imagini sau cuvinte care se potrivesc temei petrecerii și oferiți premii pentru câștigători.
  6. Ateliere creative: Organizați ateliere de creație în care copiii să își poată demonstra abilitățile artistice, precum pictura, desenul, modelajul cu plastilină sau creația de bijuterii.
  7. Dans și concursuri de dans: Puneți muzică și încurajați copiii să danseze și să se distreze. Puteți organiza chiar și un concurs de dans, unde fiecare participant să își prezinte propria coregrafie.
  8. Quiz-uri tematice: Organizați un quiz cu întrebări pe tema preferată a copiilor, cum ar fi personaje de desene animate, cărți sau filme populare.
  9. Barul de sucuri și smoothie-uri: Pregătiți o varietate de ingrediente sănătoase și delicioase pentru a le permite copiilor să își creeze propriile lor băuturi personalizate.
  10. Photobooth: Instalați un colț special cu accesorii pentru fotografii (pălării, ochelari, peruci etc.) și un fundal distractiv pentru a le permite copiilor să se fotografieze și să își facă amintiri de neuitat.

Aceste idei de jocuri și activități pot fi adaptate în funcție de tema petrecerii și de interesele copiilor. Asigurați-vă că toți se simt implicați și se distrează în timp ce sărbătoresc împreună!

Va stam la dispozitie cu organizare de  activitati la petreceri

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *