Interviu Daria – Animatori Resurse de petreceri

animatori pentru copii cluj

Cum te-a gasit acest domeniu al animatiei sau cum ai descoperit oportunitatile de a lucra cu copiii?

Participând în taberele de elevi/copii ASCOR am primit propunerea să coordonez grupuri de copii, prin organizarea de ateliere socio-educatieve.

Ce emotii te cuprind (ce simti ) cand lucrezi cu copiii?

Sunt emoționată și atentă la necesitățile copiilor. Ca și animator socio-educativ întotdeauna particip la evenimente cu spirit de bucurie și caut să-i suprind pe copii cu jocuri active de implicare astfel încât să petrecem împreună un timp interactiv.

Ce te motiveaza sa continui sa te pregatesti pentru a lucra cu copii/ in domeniul petrecerilor? animatori pentru copii cluj

Pe de o parte, dorința de a transmite abilitățile, cunoștințele, deținute de mine și pe de altă parte, sentimentele de apreciere primite de la copii, îmbrățișările de grup și mesajele de mulțumire din partea părinților și invitațiilor.

Ce calitati crezi ar trebui sa aiba un tanar pentru a lucra cu copiii?

Să-i placă copiii și activitățile cu și pentru copii. Sa dețină o dicție foarte bună și sa fie atent la tonul vocii. Animatorul trebuie să aibă o atitudine deschisă și pozitivă, să fie creativ, să comunice liber cu participanții și să manifeste veselie, bunăvoință și prietenie.

Ce ai invatat din experienta de la cursuri, workshop-urile de profil si de la petreceri si evenimente?

Am învățat să ofer momente de calitate pline de veselie și spontaneitate! Cu răbdare am ascultat, am găsit și aplicat soluții adecvate necesităților expuse de cei prezenți la petrecere. În activitățile socio-educative am încurajat copii să-și dezvolte propriile aptitudini!

Care crezi ca sunt ingredientele unei petreceri reusite? (aici potiraspunde si ca si animator dar si ca si participant la petrecere).

Ca și animatori pentru copii cluj

-să fie rezistent, vesel și empatic

-să fie atent la feed-back-uri

-spontan, activ

-să îi facă curioși pe copii

-să cunoască locul petrecerii, grupul de copii, materialele necesare, timpul și spațiul evenimentului

-să cunoască activități specifice vârstei copiilor

Ca și participant:

-să comunice deschis cu organizatorii și animatorii

-să își exprime aprecierea sau nu pentru activitățile desfășurate

-să participe activ la activitățile de grup

Ce mesaj ai pentru tinerii care cocheteaza cu ideea de a face parte dintr-o echipa cu animatori pentru copii si servicii pentru evenimente?

Satisfacția de a fi un bun animator vine cu răbdare, curaj,empatie,imaginație și abilități de autocontrol, pentru crearea unui eveniment interesant, confortabil și de neuitat!

Daca doriti sa -i lasati un mesaj Dariei folositi formularul de mesaje.

Alegeti Animatori pentru copii Resurse de petreceri si aveti distractie garantata!

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.