Luni - Duminică: 08:00 - 18:00
contact@resurse-petreceri.ro
Petrecere cu tematica Dinozauri

Petrecere cu tematica Dinozauri

Jocuri și Activități la petrecerile cu tematica Dinozauri

Baietii de la 4 ani in sus pot fii foarte fascinati de dinozauri si pentru ei se pot organiza petreceri aniversare speciale cu tematica cu Dinozauri.

Pe langa decorul salii in care se tine petrecerea, mancare specifica, ne putem gandi si la cateva activitati care sa ne introduca in aceasta poveste a animalelor preistorice….

Animatorul costumat intr-o mascota dinozaur poate sa apara la unmomentdat printre petrecareti, cautadu-si prietenii….copiii sunt incurajati sa intre in roluri de dinozauri. Apoi distractia continua cu:


Cautarea de fosile de dinozauri. Copiii pe rand vor fi cercetatori si vor trebui sa caute prin incapere cate o bucata dintr-o fosila de dinozaur pe care o ascundem dinaite. Ii putem ghida cu cald sau rece. Apoi, dupa ce am gasit toate piesele, le putem asambla impreun

O alta varianta ar fi ca acestea sa fie ascunse in nisip kinetic si ei sa le caute ascunse acolo. Joaca cu nisipul poate fii foarte relaxanta si distractiva in acelas timp. 

Crafturi la petrecere: Fiecare petrecareti isi poate crea propiile picioare de dinozauri 

Pune-i coada la dinozaur. Un jucator este legat la ochi si el va trebui, coordonat de prietenii sai, sa se indrepte spre imaginea unui dinozaur, si sa reuseasca sa-i lipeasca coada la locul ei….

Dinozaurii carnivori si dinozaurii ierbivori. Se alege ca un jucător să fie dinozaur carnivor. Ceilalţi copii sunt dinozauri ierbivori. Toţi dinozaurii ierbivori dorm. La un momentdat vine (apare) dinozaurul carnivor care trebuie să alerge să-i prindă. Dacă un dinozaur este prins, îl ia cu el în
“vizuina” sa. La următoarea rundă vin amândoi să prindă şi tot aşa, se înmulţesc dinozaurii carnivori…

Pinata dinozaur. O pinata umpluta cu bomboane si confetti este atarnata undeva in mijlocul spatiului de joaca. Pe rand, fiecare jucator, legat la ochi, va lovi pinata pentru ca aceasta sa
explodeze sa ajungem la bomboane. Mai exista si varianta in care pinata este plina de ghirlande si atunci copiii trag de ele pe rand, pana cand se nimereste ghirlanda care tine inchisa pinata si atunci toate dulciurile cad. 

vânătoare de ouă de dinozaur, ascunzând ouă mici prin casă sau pe afară pentru ca musafirii să le găsească, și dați fiecăruia un recipient (punga de hartie, bol) cu model dinozaur să adune ce au găsit. (De asemenea si jeleurile potrivite si amuzante de ascuns prin casă.(sa va asigurati ca sunt ambalate)

Ștefeta cu oua de dinozauri -este exact ca jocul ștefeta cu oul și lingura, doar că se adapteaza usor tematicii de Petrecere cu Dinozauri. Împărțiți copii în 2 echipe și fiecare copil pe rând poartă oul în lingură în jurul unui con înainte ca următorul jucător să pornească. Dacă le cade oul pe jos, trebuie să o ia de la capăt. Cea mai rapidă echipă câștigă

versiune de joc pentru dinozaur la jocul “Străpungeți coada măgărușului”, și numiți-o “Străpungeți Stegozaurul” – puteți folosi un poster cu dinozaur țintuit pe un panou. Creați săgeți pentru fiecare copil, folosind pioneze și fâșii de hârtie cu numele lor. Fiecare copil este legat la ochi, învârtit de 2 ori, și trebuie să încerce să nimerească cât mai aproape de ochiul dinozaurului. Cei care nimeresc cel mai aproape, câștigă.

Fise de colorat cu dinozauri Atunci cand printre invitati avem si copii mai  mici putem foarte bine sa ne folosim de fisele de colorat. Copii adora sa coloreze si aceasta activitate poate sa fie una pe placul tuturor.   Putem colora fise individual sau putem colora bucati de puzzle pe care la final le putem uni….sa descoperim un dinozaur original creat de toti invitatii de la petrecere…..Putem gasi si descarca cateva fise si pe blogul de jocuri 

Face painting la petrecerea cu micii dinozauri putem sa ne amuzam tare bine cu activitatea de face painting in care toti ne transforma in dinozauri pentru cateva ore….

pentru o programare, detalii cu privire la Jocuri și Activități la petrecerile cu diferite tematici, va stam la dispozitie.

 

 

 

Comentarii