Petreceri acasa cu Resurse de Petreceri

Petreceri acasa cu Resurse de Petreceri

Stim ca e o perioada dificila pentru noi toti. Sa stam acasa si sa ne desfasuram activitile de acolo nu este chiar usor pentru noi. Cu siguranta fiecare face eforturi pentru a se adapta noii situatii si vom trece cu bine si prin aceasta perioada.

In acelas timp, zilele de nastere nu pot sa treaca pe langa noi fara sa le acordam o mica atentie. Cu atat mai mult ca unii dintre noi, acum avem timp sa petrecem impreuna la casele noastre.

Resurse de Petreceri, facand parte din domeniul evenimentelor a fost printre primele tipuri de afacere care sufera de pe urma acestei pandemii. Incercam sa ramanem increzatori ca lucrurile vor evolua inspre bine si ca in cateva saptamani cu totii vom iesi din casa si ne vom putea continua activitatile sanatosi.

Pana atunci, va incurajam sa profitati de statul acasa si sa petreceti cel mai frumos – in familie! Alaturi de cei mai dragi invitati 🙂

Noi va stam la dispozitie cu drag cu cateva accesorii de petrecere de care puteti profita:

  • baloane cu heliu
  • tobogane gonflabile usoare, de familie
  • pinata pentru petreceri . avem pe stoc pinata creata de noi si jocul de pinata chiar poate fii un motiv de distractie.
  • va inchiriem costumele pe care le avem (in acest fel pot fii chiar parintii pentru cateva momente, personajele indragite de copii (Eroii in pijama, personajele Frozen, Minnie si Mickey, Clopotica, Spiderman, etc. )
  • de asemenea, avem accesorii precum jocuri de gradina, jocuri de petrecere, fantana de ciocolata pe care le puteti inchiria

Organizati Petreceri acasa cu Resurse de Petreceri!

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.