Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Ursitoare Traditionale Sanziene

Ursitoare Traditionale Sanziene

Ursitoare Traditionale Sanziene

Resurse de Petreceri a pregatit un nou spectacol pentru botez – Ursitoare Traditionale – Sanziene.

De obicei petrecerile de botez se desfasoara intr-o atmosfera calda, intre apropiati si rude, cu mai putina galagie si distractie precum la o nunta sau evenimente aniversare. In acest caz, se simte nevoia ca printre activitatile de la botez sa aiba loc si cateva momente artistice.

Tot mai multi parinti  aleg sa aiba parte la botezul sau petrecerea de mot al copilului lor,  ursitoare de botez care sa ii ureze lucrurile frumoase de care va avea nevoie sa-l insoteasca pe parcursul intregii lui vieti.

Zanele bune traditionale este  un spectacol romanesc inspirat din traditiile folclorice ale poporului nostru. Ursitoarele-sanziene, au multe elemente caracteristice din folclorul romanesc. Ele vor spune sorocul copilului sub forma unei povesti minunate si ii vor bucura pe parinti si pe cei apropiati familiei cu vestimentatia deosebita si coregrafia pregatita in mod special pentru un eveniment atat de important si special din viata fiecarei familii – botezul.

Aceste ursitoare-sanziene aduc la orice eveniment sau petrecere buna-dispozitie de care este nevoie, astfel incat nu numai copiii de acolo, ci si toti invitatii sa fie cufundati intr-o lume de poveste din care sa isi doreasca sa nu mai iasa niciodata. In folclor, sanzienele sunt cele care aduc noroc de recolta oamenilor gospodari, dar pot prevesti si viitorul oamenilor si viata acestora. 

Romanii tin mult la traditiile noastre si atunci cand este  vorba de organizarea botezului  sau a petrecerii de mot, totul trebuie sa fie foarte bine organizat, pana in cele mai mici detalii.  Resurse de petreceri a pregatit cateva servicii care sa va ajute atunci cand organizati evenimentele dumneavoastra speciale:

Alegeti sa duceti mai departe traditia cu ursitoare de botez si distractia la botez.

Comentarii