Viata baloanelor din latex

Viata baloanelor din latex

Coronavirusul a anulat o mulțime de lucruri anul acesta pentru toată lumea. Din fericire, un lucru grozav pe care nu și-a pus mâinile murdare este soarele nostru! Mama Natură ne-a tratat cu o vară deja lungă și, uneori, foarte toridă. Acest lucru în sine a fost un aspect binevenit într-o perioada plina de situatii negative și provocări neprevăzute.

 

Un alt aspect pozitiv este că cei mai mulți dintre noi am reusit totus sa distram câțiva oaspeți speciali în grădinile noastre, ceea ce înseamnă că putem profita din plin de vremea frumoasa cu care suntem tratați. Zile de naștere speciale, aniversari, grătare și adunări sociale mici sunt ceea ce trăim în acest moment și să le facem deosebit de speciale pentru ca am petrecut singuir atata timp in casele noastre, este momentul sa ne bucuram de prezenta celor dragi. 

 

Cum sa facem sa reziste latexul baloanelor? 🙂 Viata baloanelor din latex

 

Ne place sa avem o relatie apropiata cu clientii si suntem dornici să educăm cum să vă faceți baloanele să trăiască puțin mai mult și să arate puțin mai bine sub căldura soarelui de la amiază, de exemplu. Unii dintre clienții noștri comandă un decor gata complet, în timp ce alții optează să se ocupe singuri de decorurile lor luand de la noi doar accesoriile si baloanele de care au nevoie. Indiferent ce alegeți, ne-am gândit că ar fi util să vă împărtășim puțin din cunoștințele și sfaturile noastre de specialitate, astfel încât să vă asigurați că obțineți cele mai bune rezultate pentru banii vostri investiti in decorurile de la petreceri. Pentru un curs de decoratiuni cu baloane va asteptam pe STU#

 

Cel mai important lucru de reținut este că baloanele s-ar putea să nu reziste la fel de bine în aer liber precum în interior, dar acest lucru nu înseamnă că nu vă pot bucura ochii si sufletul… Există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta si crea longevitate baloanelor voastre.

 

Cele mai importante Tips & Triks cand vine vorba de baloane si decoratiuni din baloane vara afara? 

Mai jos va dam câteva indicații de luat în considerare atunci când comandați baloane pentru evenimente si petreceri în aer liber:

 

  • Evitați culorile închise acolo unde este posibil – culorile închise absorb căldura soarelui mult mai repede decât culorile deschise, așa că merită să luați în considerare acest lucru atunci când vă decideți asupra design-ului. În cele din urmă, albul este cel mai bun prieten al tău în condiții calde și însorite, dar și pastelurile îți vor fi de mare folos.

 

  • Evitați folosirea heliului, dacă este posibil – căldura extremă poate accelera procesul de difuzie, accelerând astfel evacuarea heliului și, la rândul său, reducând „timpul de plutire”. (care in conditii bune este de pana la 14 ore pentru baloanele din latex) 
  • UMBRA este prietenul tău cel mai bun atunci când plasezi baloane umflate cu heliu în aer liber.

 

  • Subumflați, subumflați, subumflați – acest lucru este crucial. Profesionistii nu umfla niciodata, de exemplu, un balon de 11” la capacitatea sa maxima de 11”; se vor umfla complet și apoi se vor dezumfla ușor cu câțiva centimetri și vor folosi baloane mai mari pentru a obține dimensiunile necesare. Acest lucru va oferi balonului un plus de elasticitate și spațiu de respirație, rezultând un balon mai robust, mult mai puțin vulnerabil la izbucnirea cauzelor naturale (alias moartea unui balon, care trebuie evitată cu orice preț!).

 

  • Dacă sunteți deja deosebit de avansati in ceea ce privesc decorurile cu baloane și utilizați stâlpi sau cadru pentru a atașa baloanele și are o culoare închisă, merită întotdeauna să acoperiți acest lucru fie cu bandă de albă (scoch de hartie sau pt flori), fie cu baloane albe de modelat, dacă le aveți, înainte de a atașa restul baloanelor. . Acestea din urmă vor fi biodegradabile împreună cu restul baloanelor dumneavoastră din latex de înaltă calitate furnizate de LUDO-Resurse de petreceri, așa că aceasta este calea preferată. Acest lucru va menține metalul mult mai rece și va preveni topirea inutilă a balonului!

 

  • Nu uda niciodată baloanele – să udați baloanele pentru a le răci nu este niciodată o idee bună, dar să le feriți de ploaie este! Deci, acolo unde este posibil, încercați să planificați ca baloanele dvs. asezate pe afara să fie într-o zonă acoperită. Latexul umed poate deveni lipicios, iar dacă baloanele se lipesc, pot slăbi si bineteles, sa se sparga. 

 

Viata baloanelor din latex. Ce se mai poate intampla cu baloanele noastre si este normal:

Latexul este un material natural și se va dilata și contracta la căldură, nu se poate evita acest lucru. De asemenea se pot oxida, dar acest lucru nu este neapărat un lucru rău pentru că le oferă doar un aspect mat, aproape catifelat, care credem că este de fapt destul de luxos!

 

În cele din urmă, noi ca si companie, furnizăm servicii cu decoratiuni cu baloane folosind doar baloane de cea mai înaltă calitate, dar nici măcar noi nu putem împiedica elementele să le afecteze durata de viață. Putem consilia și avertiza asupra pericolelor, dar pur și simplu nu putem oferi nicio garanție. Dar amintiți-vă întotdeauna că suntem la îndemână pentru sfaturi, așa că sunați-ne sau scrieti-ne!

 

Ne străduim mereu să facem clienții noștri fericiți și sperăm că această mică discuție despre latex si baloane va explica într-un fel posibilitatile de a le folosi în aer liber. Încă arată uimitor și, cel mai probabil, vor rezista aproape la fel de mult ca în interior, dar pur și simplu nu vrem să apară vreo dezamăgire dacă vor muri puțin mai devreme. Vestea bună este că tot latexul nostru este natural și biodegradabil, astfel încât să puteți arunca baloanele voastre sparte în deșeurile generale, știind sigur că toate acele mici bucati de baloane sparte vor disparea din gunoi în aproximativ 6 luni.

 

O, un ultim lucru – vă rog să le legați cu atentie sau sa nu le indepartati greutatile…., ultimul lucru pe care ne dorim sunt baloane care scapă din mainile noastre inainte sa ne bucuram de ele :)!

 

Așa că sa vina petrecerile de vară! De fapt, de ce să nu mergi și să citești blogul nostru si despre echipamente de joaca pentru Summer Party?

 

Bucurați-vă!

 

Cele mai bune gânduri,

 

Echipa LUDO – Resurse de petreceri

 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.