Excursie de 1 zi – Distractie la Inaltime

 

Activitati extrascolare scoala altfel

Durata : 1 zi (6 ore)

Locatia Padurea Faget (jud, Cluj)

Activitati: tiroliana si tir cu arcul

Tiroliana

Obiectivul acestei excursii este ca participantii sa-si dea seama cum sa isi controleze emotiile, cum sa se pregateasca  pentru  o  provocare,  cum  se  abordeaza  necunoscutul”, cum se pot baza pe colegii lor. Tiroliana este o activitate pentru copii si adulti, uneori denumita„ZIP LINE”, se refera la traversarea peste o deschidere naturala (vale) prin alunecarea pe o coarda, aceasta este o experienta care presupune curaj, foarte multa distractie si buna dispozitie.  Sentimentul de success personal  si marirea increderii prin depasirea fricii de inaltime si viteza  fac din aceasta activitate una deosebita. Odata ce ai incercat abia astepti sa repeti experienta.

Desfasurarea activitatii:

O coarda statica este intinsa intre 2 puncte cu decalaj de inaltime intre ele. Aceasta inaltime, sau diferenta de nivel poate varia de la cativa metri pana la 56-60 metri si are ca drept un efect direct : scapi de frica.

oAceasta activitate se desfasoara sub atenta supraveghere a monitorilor specializati, tot echipamentul specific necesar acestei activitati este asigurat de Adventure CAMPS.

TIR CU ARCUL

Fiind o activitate ce s-a practicat din cele mai vechi timpuri, continua sa ne fascineze, sa ne atraga prin eleganta si simplitatea lui, dar si prin eficienta incredibila. Tirul este un sport care dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste echilibrul mental si coordonarea. Impreuna cu Adventure CAMPS, indrumati de un monitor veti putea invata deprinderile, concentrarea si rabdarea de care este nevoie pentru a va putea bucura de acest vechi sport.

Desfasurarea activitatii:

In primele 10-15 de minute, participantii vor invata sa foloseasca corect si in siguranta echipamentul.

Dupa 15 – 20 minute acordate instructiunilor de siguranta si exercitiu, participantii vor fi provocati sa-si perfectioneze noile abilitati si sa participe la o serie de concursuri:

Pret: 50 lei/copil

Pretul include:

  • echipament complet tiroliana si tir cu arcul
  • 2 monitori pentru tiroliana
  • 1 monitor pentru tir cu arcul

Obtional, Transport 300 de lei

tir cu arcul, ateliere tir cu arcul, workshop tir cu arcur, activitati extrascolare, saptamana altfel,

Pentru activitati extrascolare scoala altfel ne puteti solicita o oferta actuala  

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *