Stand pop corn si vata de zahar

Stand pop corn si vata de zahar

Stand popcornÎnchiriere stand popcorn

Închiriați standul profesional de popcorn, pentru o petrecere completă!

Unde a fost distracție și carnaval, a fost, întotdeauna, și miros de popcorn. Recreați atmosfera de sărbătoare și readuceți farmecul copilăriei în cadrul evenimentului dumneavoastră, cu ajutorul standului nostru de popcorn.

Veți avea inclus: cartul special, o persoană care se va ocupa de stand, pungi de carton, popcorn și sare aromată. În funcție de profilul evenimentului, operatorul poate fi costumat într-un costum de carnaval care va atrage cu siguranță privirile invitaților!

Tarif: 100 euro + TVA / 2 ore
Ore suplimentare: 50 euro + TVA / oră

Stand pop corn si vata de zahar

Stand profesional de vată de zahăr

O gustare delicioasă!

Închiriați standul profesional de vată de zahăr, pentru o gustare delicioasă!

Vata de zahăr vă va aminti de copilărie, de carnavalurile și bâlciurile unde întâlneați peste tot joaca, muzica și mult, mult dulce. Puteți sa recreați farmecul acelor momente în cadrul evenimentului dumneavoastră, cu ajutorul standului profesional de vată de zahăr.

 

Veți avea inclus: standul special, aparatul, o persoană care se va ocupa de servire, bețe speciale și, firește, zahăr. În funcție de profilul evenimentului, operatorul poate fi costumat într-un costum de carnaval care va atrage cu siguranță privirile invitaților!

Tarif: 100 euro + TVA / 2 ore
Ore suplimentare: 30 euro + TVA / oră

va stam la dispozitie pentru comenzi si programari 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *