Workshop olarit si ceramica

Workshop olarit si ceramica – va propunem un curs de initiere in lumea celei mai vechi forme de arta; ceramica.

Modelajul in lut este o practica care ajuta la dezvoltarea simtului creativ dar si practic, precum si a unei viziuni tridimensionale in spatiu.

Participantii vor avea ocazia sa dea viata unui obiect complex, rezultat al propriei imaginatii, parcurgand si participand activ la toate procesele de creatie alea acestuia. Vom incepe cu discutii asupra viitoarei creatii, schitare obiectului, modelarea propriu zisa a acestuia, decorarea prin texturare si colorare si in sfarsit, arderea. In cuptor se intampla “magia”.  Dupa ardere, obiectul isi schimba proprietatile precum culoarea, materiaitatea chiar si marimea, fapt care genereaza reactii de uimire si incantare in randul creatorului. Dupa ardere, obiectul primeste, pe langa aspectul estetic placut si o atributie utilitara.

Aceste activitati se vor desfasura sub indrumarea unor persoane cu experienta atat in domeniul ceramicii cat si in cel psihopedagogic.

Initiatorii cursului de la Resurse de Petreceri sunt artisti absolventi a Universitatii de Arte si Design, Cluj Napoca, sectia Ceramica-Sticla, ce au acumulat  o vasta experienta, profesand in domeniul educatie plastice si initiind diverse workshopuri artistice  de dezvoltare a inteligentei emotionale.

Am luat parte la organizarea a diferite workshopuri de dezvoltare a imaginatiei si creativitatii copiilor, precum si a unor evenimente culturale in Cluj-Napoca.

Tariful va fi stabilit in functie de numarul copiilor si varsta lor, locatia unde va avea loc atelierul de olarit. In pret sunt incluse materialele pe care le vom folosi.

olarit,olarit si ceramica, pictura pe vase de lut, cum sa lucrezi in lut, olarit cu copiii

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *