Luni - Duminică: 08:00 - 18:00
contact@resurse-petreceri.ro
Servicii bachelorette party

Servicii bachelorette party

Servicii bachelorette party.

Ultima petrecere de tanar necasatorit merita traita ca la carte! Sunteti rude sau prieteni apropiati tinerilor care urmeaza sa se casatoreasca? Iata cu ce servicii va stam la dispozitie atunci cand vreti sa organizati o petrecere memorabila.

accesorii petrecere  (tricouri personalizate de la 45 de lei buc. , sepci, insigne, diademe, coronite,banderole colorate, fustite)

 

decoratiuni candy bar (pompoane 20 de lei buc., propsuri cu mesaje 10 lei, banner din carton 10 lei buc litera, paravan decorat, suporti pt prajituri – gratuit)

 

 

 

 

De la 250 de lei decor colt foto (paravan decorat, propsuri amuzante 10 lei/bucata, fotoliu sau bancuta 100 de lei, accesorii de facut poze – peruci, mesaje, palarii, etc. ) baloane cu heliu – 6 lei bucata cele simple

pinata party – 100 de lei goala * la cerere putem pune dulciuri, mici bauturi, accesorii amuzante sau sexi, provocari sau mesaje pentru mireasa sau/si participante)

 

animatoare care iasa din tort de la 650 de lei/anim. streaper masculin – 500 de lei/animator

 

Limuzina pentru petrecerea burlacilor/burlacitelor – 120 de euro  /ora * o sampanie inclusa in pret

provocari pentru intreaga petrecere  25 de lei (in format PDF)

Bingo pentru fiecare participant de la petrecere ( 5 lei bucata- format cartonat)

 

propunere de activitati in functie de tematica aleasa

  • tematica – piqnik (provocari, tir cu arcul 350 de lei, paintball la tinta – 700 , jocurile copilariei 250 de lei, jocuri de gradina uriase – de la 250 de lei/inchirierea/buc., etc. )
  • party la spa – rezervare un loc de spa doar pentru grup, barman cu  bauturi si consumabile de afara
  • party in Club – limuzina, tutu, banderola, bingo, streaper, baloane, etc.
  • petrecere surpriza – candy bar, accesorii, activitati, streaper surpriza, zona colt foto, pinata,  limuzina, etc.
  • petrecere in gradina – candy bar, bucatar personal pt bbq – 500 de lei, barman/ospatar personal – 450 de lei, 1000 de lei cu ingredietele pt bauturi incluse, baloane si decoratiuni, jocuri de gradina
  • Haway party la pisicina – costume de baie, accesorii haway, decoratiuni cu baloane si alte accesorii, coqtailuri si candy bar racoros, show de zumba – 450 de lei, etc.

*preturile pot suferi modificari

Pentru orice detalii despre Servicii bachelorette party va stau la dispozitie. Ioana Gazdac. ioanagazdac@gmail.com, 0741020439

Comentarii