NEON Face and body painting

neon face and body painting evenimente si festivaluri, petreceri tematice, Halloween, disco party

Artistii de la Resurse de Petreceri va pot uimi cu talentul si propunerile inedite de face and body painting. Pentru cateva ore corpul devine tabloul si vopselele fluorescente devin noile costumatii pentru corpul vostru.

Va stam la dispozitie cu serviciile de face and body painting pentru personalul clubului, pentru animatoare sau dansatoare, pentru angajati si colegi la petreceri tematice, pentru participantii de la festivaluri.

Ne adaptam serviciile de pictura pe fata si pe corp cu vopsele fluorescente la evenimente si petreceri tematice, festivaluri, teambuilding-uri, petreceri aniversare, petreceri tematice in cluburi, disco party. Abordam tematici de face and body painting precum Halloween face and body painting, Animal teme, Tribals temes, Robots temes, Glown in the dark, Disco party themes.

Petreceti asa cum nu ati mai facut-o pana acum! Alegeti sa fiti pictati pe fata si pe corp cu vopsele Neon! Vreti sa purtati pe voi lumina pura? In cateva minute, cu ajutorul vopselelor fluorescente veti straluci in intuneric. Transformarea incredibila are loc sub efectul luminii de neon care activeaza asupra vopselelor. Modele simple, tribale, flori sau forme unice..Mici tatuaje sau pictura pe suprafata mai mare a corpului,. Veci straluci cu ajutorul luminii magice. Locatia evenimentului necesita sa detina lumina buna de neon pentru ca vopselele fluorescente sa -si “faca efectul ” si sa straluceasca asa cum se cuvine in intuneric.


Vopseaua UV Neon pentru corp si fata  fluorescenta pe care o folosim la activitate este special creata pentru a obtine efecte speciale fluorescente. Avand in compozitia ei un pigment “day glow” care aduce trasaturi fluorescente, se aplica foarte usor pe piele fie direct (puncte, linii fine), fie cu pensula sub diverse forme.

Vopseaua UV Neon pentru corp si fata devine intens fluorescenta la lumina UV (prezenta in cluburi, baruri, sali de spectacol, teatre, etc) intr-o masura atat de puternica incat creeaza senzatie unei lumini ascunse in spatele ei.

Vopseaua UV Neon pentru corp si fata nu prezinta nici un risc pentru piele si fata, este non-toxica si se poate utiliza in conditii de siguranta maxima.

Se inlatura foarte usor doar cu apa.

Pentru detalii si programari artisti pentru proiecte in care aveti nevoie de face and body painting cu vopsele neon fluorescente in marile orase din Romania, va stam la dispozitie prin telefon sau prin e-mail


Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *