Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Tatuaje cu sclipici

Tatuaje cu sclipici

Tatuaje cu sclipici la petreceri anivesare, evenimente si festivaluri, petreceri tematice, Halloween, disco party

Animatorii si Artistii de la Resurse de Petreceri va pot uimi cu talentul si propunerile inedite de picturi pe fata si pe corp folosind sclipici – tatuaje temporale cu sclipici. Pentru cateva ore veti straluci la propiu atunci cand mergeti la o petrecere tematica, eveniment sau festival.
Va stam la dispozitie cu serviciile noatre de tatuaje cu sclipici la petrecerile aniversare cu copii peste 5 ani. Dar va puteti bucura de glitter face and body painting alaturi de colegi la petreceri tematice, petreceri la piscina sau in cadrul festivalurilor.

Vreti sa purtati pe voi sclipici pur? In cateva minute, cu ajutorul sabloanelor si a sclipiciului aplicat de artisti veti straluci in intuneric dar si in aer liber. Modele simple, tribale, flori, animale, simboluri sau forme unice..Mici tatuaje sau pictura pe suprafata mai mare a corpului,.. Cu siguranta veti iesi in evidenta.

Lipiciul pentru tatuaje cu sclipici poate fi aplicat intr-un sablon sau matrita. Bineteles ca se poate face modelul si de mână, în funcție de talentul celui catre „picteaza”. Tatuajul poate rezista pe piele timp de aproximativ 2 săptămâni, daca nu ne spalam foarte dur.

Toate produsele folosite pentru realizarea picturilor pe fata si a tatuajelor cu sclipici sunt speciale pentru pielea sensibila a copiilor sau a adultilor. Nu produc alergii si se curata usor cu apa calduta sau demachiant si nu pateaza.

Pentru detalii si programari artisti pentru proiecte in care aveti nevoie de face and body painting cu sclipici, tatuaje temporale cu sclipici, in marile orase din Romania, va stam la dispozitie prin telefon sau prin e-mail

Comentarii