Animatorii pentru copii si mascotele LUDO Resurse de Petreceri in Cluj-Napoca 0741020439

Animatorii pentru copii si mascotele

De fiecare data cand organizezi o petrecere privata, o aniversare sau chiar petrecere pentru angajatii companiei tale, printre  invitati sunt si copii. Acasa, in locuri de joaca, restaurante sau alte locatii, copiii mici si mari au nevoie de programe de activitati in care sa fie implicati asfel incat sa-si petreaca timpul cat mai placut. De aceste activitati se ocupa animatorii pentru copii. Animatori socioeducativi, monitori pentru copii, actori sau instructori, acestea se pregatesc an de an pentru a cunoaste mai bine nevoile copiilor de diferite varste pentru a-si adapta jocuri si activitatile, creend programe distractive dar si educative in acelas timp in functie de tipologia evenimentelor sau proiectelor in care lucreaza cu copiii.

Ce este un animator pentru copii si de ce este indicat sa ai cel putin unul la petrecerea ta?

Animatorii pentru copii sunt persoane instruite sa faca activitati distractive dar si socio-educative cu copiii, adaptandu-si programul varstei acestora si contextului. De cele mai multe ori este costumat in personaje indragite de copii (personaje Disney, personaje fantastice, super eroi sau alte modele admirate de copii). Animatorii pentru copii dar si mascotele, intra in pielea personajului ales de client si propune un program de activitati copiilor, in functie de varsta lor, tematica, locatie asigurand buna dispozitie avand in primul rand grija de siguranta acestora copiiilor.

Animatorii socioeducativi contribuie la atmosfera de petrecere, prin jocurile de grup, jocurile pe muzica, reprizele de mini disco si concursurile amuzante care necesita munca in echipa, comunicare si colaborare intre toti invitatii. La petreceri si evenimente tine cont de preferintele copiilor, asadar programul propus de animator nu este unul rigid, acesta putand sa-si adapteze proiectul de animatie la dorintele copiilor.

Motive pentru a solicita cel putin un animator Resurse de petreceri la petrecerea ta:

Distractia si buna dispozitie reprezinta prioritatea noastra atunci cand vine vorba de petrecerea copilului dumneavoastra. Suntem o echipa dedicata ce animam petrecerile anivesare de peste 12 ani. Putea crea copiilor si parintilor prezenti la petreceri copii Cluj-Napoca cele mai frumoase si animate amintiri.

Toate personajele preferate ale celor mici vor fi prezente la petreceri copii Cluj-Napoca. Va punem la dispozitie cei mai energici si dedicati animatori petreceri copii Cluj-Napoca si mascote petreceri copii Cluj-Napoca. Putem aduce pe chipurile tuturor cele mai colorate si sincere zambete.

Serviciul animatori petreceri copii Cluj-Napoca reprezinta una dintre dorintele copiilor . Asa ca, pentru ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie completa, acestia nu pot lipsi. Este una dintre surprizele care ii incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Animatorii Resurse de petreceri  vor coordona copiii in activitati antrenante, le va explora imaginatia si creativitatea, ii va incuraja sa fie o echipa, sa se cunoasca intre ei si sa se distreze la maxim!

Va garantam ca atmosfera va fi unica.Cei mici vor avea toate motivele sa simta distractia la maxim. Energia animatorilor nostri pentru petrecere copii Cluj-Napoca vine in contact cu cea a micilor petrecareti. Nu va putem spune decat ca nu va mai exista deloc timp pentru plictiseala.

Ce fac propiu-zis  animatorii si mascotele Resurse de petreceri la petreceri si evenimente in Cluj-Napoca?

Fiecare copil are un personaj preferat din benzi desenate, desene sau chiar filme cu supereroi. Animatorii pentru copii si mascotele insufletesc pentru cateva ore asfel de personaje si  invita copiii sa faca parte din povestea lor prin programe de activitati distractive si educative. creaza  surprize copiilor tai aducandu-i pe curajosii animatori si mascotele de la Resurse de petreceri!

Odata invitate la petrecere, personajele indragite de la Resurse de Petreceri vor avea grija ca toata lumea sa se simta bine prin jocuri de grup, jocuri pe muzica, mini disco, concursuri, cele mai frumoase modele de picturi pe fata si baloane modelate. Va provocam la dans si multa distractie la evenimentul vostru pentru ca stim ce le place copiilor la aniversari si petreceri. Activitatile din programele noastre de animatie se bazeaza, in special, pe interactiunea dintre copii dar dintre copii si adulti, pentru o atmosfera plina de veselie si de energie.

Fie ca vorbim de un spatiu inchis, fie ca vorbim de un spatiu deschis, animatorii nostri stiu sa gestioneze orice situatie si sa-i faca pe cei mici sa devina cei mai implicati petrecareti. Conteaza pe noi in organizarea petrecerii copilului tau si in alegerea animatorilor petrecerii copii Cluj-Napoca. In acest fel totul va fi asa cum iti doresti!

 

Ce trebuie sa aiba in vedere parintii atunci cand cauta animatori petreceri copii Cluj-Napoca?

Un lucru foarte important de mentionat si de urmarit, in acelasi timp, atunci cand parintii sunt in cautarea unor animatori petreceri copii Cluj-Napoca este sa aiba parte de programe de activitati profesioniste in care copiii sunt implicati si prezenti, fara ca parintii sa mai aibe grija activitatilor in detrimentul doar al prezentei personajelor care arata bine costumate si dau bine in pozele de Instagram. Puteti fii  convinsi de faptul ca animatorii de la Resurse de Petreceri fac acest lucru cu dedicare si, mai mult decat atat, iubesc copiii si munca lor intre copii. Acestea sunt lucruri esentiale de urmarit de catre parinti, iar noi va putem garanta faptul ca animatorii nostri pentru petreceri copii Cluj-Napoca au toate calitatile necesare pentru a fi cei mai buni in domeniu. Se pregatesc pentru a interactiona cu copiii in cadrul cursurilor pentru animatori pe care le desafasuram  si se instruiesc des in cadrul diferitelor workshop-uri de perfectionare  animatori – workshp de pictura pe fata, workshop de modelat baloane, workshop pentru decoratiuni cu baloane, workshop de fun science.

Animatorii nostri pentru petreceri copii Cluj-Napoca au experienta vasta in lucrul cu cei mici si stiu sa gestioneze cu brio orice situatie fara sa fie nevoie de interventia parintilor. Pe langa latura creativa, punem foarte mult accent pe capacitatea de comunicare si relationare cu cei mici. Stim cat de important este ca acestia sa primeasca doza necesara de atentie dar si de putina educatie prin puterea exemplului din partea eroilor lor preferati, specifici fiecarei varste. Animatorii petreceri copii Cluj-Napoca sunt foarte talentati si pun foarte mare accent pe prietenie, solidaritate, comunicare, lucru in echipa si, cel mai important ingredient, multa si buna distractie.

Care este scopul nostru Resurse de petreceri?

Resurse de petreceri, cu experienta de peste 12 ani, poate tranforma orice petrecere banala intr-una plina de magie si voie buna sau, asa cum ne place noua sa spunem, un ”haos” de zambete, veselie si distractie. Organizam cele mai frumoase petreceri copii in Cluj-Napoca, acestea fiind apreciate si raman mult timp in amintirea petrecaretilor participanti.

Animatorii pentru petreceri copii Cluj-Napoca si mascotele pe care firma noastra, Resurse de petreceri vi-i pot pune la dispozitie sunt foarte carismatici si se pot face foarte usor placuti de copii. Sunt pregatiti pentru orice situatie si pot distra orice micut, oricat de pretentios sau exigent ar fi.

Cei mai pregatiti animatori petreceri copii Cluj-Napoca de inchiriat

Noi, Animatorii pentru copii si mascotele Resurse de petreceri avem multa dragoste fata de copii si fata de ceea ce facem. Succesul unei petreceri copii Cluj-Napoca este garantat in cazul in care alegeti sa colaborati cu noi. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa facem cat mai multi copii fericiti cu ajutorul animatorilor nostri si a mascotelor noastre!

Suntem onorati sa fim prezenti in cadrul petrecerii copilului dumneavoastra si sa ne bucuram impreuna de un party de zile mari! Va garantam ore pline de distractie si voie buna unde plictiseala nu va avea timp sa se aseze. Suntem profesionisti atunci cand vine vorba de distractie si nu pierdem din vedere siguranta celor mici in cadrul petrecerii dumneavoastra.

Animatori pentru copii de Inchiriat in Cluj Napoca
Animatorii pot fi inchiriati pentru: petreceri pentru copii, petreceri de botez, nunti, aniversari, evenimente companii, expozitii, targuri, magazine sau alte activitati socio-educative.
Detinem un set de oferte care acoperă orice dorinta si exigenta: Orice personaj din lumea copiilor poate fi prezent la petrecerea copilului dumneavoastră. Personajele Frozen ( Ann, Elsa, Olaf), Alba ca Zapada, Minionii, Spiderman,Eroii in Pijama, Patrula Catelusilor,  Mickey si Minnie Mouse sunt doar cateva dintre multimea de personaje care pot veni sub forma de animatori si mascote la petrecerea copiilor dumneavoastra pentru a-i introduce pe cei mici in lumea in care ei se simt entuziasmati si cel mai relaxati.
Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.