Inchiriere clown Cluj-Napoca 0741020439

Inchiriere clown Cluj-Napoca 0741020439

Iata cum imi imaginez ca ar trebui sa fie O petrecere reusita 🙂 -un personaj simpatic si colorat intre copii mari si mici care aduce cu el – baloane pline de culoare, pictura pe fata si corp, baloane de sapun, praf magic, baloane modelabile, jocuri si activitati distractive si nu in ultimul, el insus este un animator pregatit sa bine dispuna pana si cel mai nazdravan copil.

Orice petrecere se transforma intr-o petrecere magica alaturi de clownii nostrii simpatici de la Resurse de petreceri care fac animatie cu talent si chef de joaca implicand copiii si parintii la activitati distractive si educative mult iubite de copii. Din geamantanul sau poate scoate pentru atmosfera si distractie:

  • jocuri de grup, jocuri pe muzica,
  • mini discoteca cu diverse coregrafii simple si distractive
  • realizeaza pictura pe fata sau pe corp (manute 🙂 )
  • baloane modelate
  • Poate intregi atmofera cu baloane de sapun, fun science, pinata party sau atelier de jonglerii

Pe langa petrecerile private botezuri sau nunti clownii jucausi cu baloane modelate pot partipa la diverse campanii, promotii, festivaluri, zile speciale de 1 iunie sau Petreceri ale companiilor

Nu in ultimul rand, clowni pe picioroange pot surprinde trecatorii la festivaluri

Aveti voluntari in echipa voastra? 🙂 Super! pentru ca avem costume de clown pentru ei pe care le puteti inchiria cu placere….

Ne bucuram sa desfasuram proiecte de animatie socioeducativa prin intermediul Scolii Online de Animatie Socioeducativa Stu#

beneficiati cu incredere de serviciul Inchiriere clown Cluj-Napoca 0741020439 de la Resurse de petreceri

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.