Baloane cu heliu ieftine, Baloane pentru petreceri Cluj

Baloane cu heliu ieftine

Atunci cand cauti baloane cu heliu ieftine consulta mai intai oferta noastra, la Resurse de Petrecere.
Baloanele cu heliu sunt cautate pentru toate tipurile de evenimente, fie petreceri si evenimente private (nastere, botez, mot, nunta, petrecere de copii,), fie pentru evenimentele companiilor, petreceri corporate:  petrecere de firma, lansare de produse, campanii publicitare sau sociale. Sunt un mod placut de decorare a locatiei si sunt ieftine comparativ cu decorurile florale sau alte tipuri de decoratiuni.


Heliul este un gaz incolor (fara culoare), inodor (fara miros) si insipid (fara gust). Inhalat in cantitati mici, timbrul uman vocal se subtiaza. De ce se subtiaza vocea cand inhalez heliu este articolul care vorbeste pe larg despre acest subiect.
Heliul se gaseste din abundenta in Cosmos, insa pe Pamant este destul de greu de gasit. Heliul este cuprins în gaze naturale, în concentrații mici (maxim 7 procente din volum), de unde se extrage industrial, printr-un proces de separare la temperaturi scăzute, denumit distilare fracțională.
Fiind un gaz rar, heliul este foarte scump si ca urmare, baloanele cu heliu au un pret pe masura.

Ca sa beneficiati de baloane cu heliu ieftine ar trebui fie sa umflam baloane de calitate mai proasta (solutie pe care multi clienti o aleg acum, mai ales sa ca se vand baloane la magazine chinezesti sau online, pe facebook). Atentie insa! Aceste baloane de multe ori sunt prea mici, se sparg repede, sunt crapate sau sgariate..Riscati sa nu reziste foarte mult timp.

Baloane mai ieftine puteti optine alegand pachete de de servicii de la Resurse de Petreceri (de exemplu, daca optati pentru animatori si/sau mascote pentru aniversari impreuna cu kids corner sau spectacol cu ursitoare de botez, castel gonflabil sau inchirirea de masute si scaunele pentru petreceri aniversare)

De asemenea, pretul baloanelor cu heliu scade atunci cand doriti sa cumparati un numar mai mare de baloane cu heliu . Folosim baloane din latex calitate speciala pentru umflarea baloanelor cu heliu. Netratate cu gel pentru baloane, baloanele umflate cu heliu rezista intre 6 si 12 ore.

Exemplu de tarif pentru baloane din latex cu heliu vandute de Resurse de Petreceri

Intre 1 –  30 de baloane cu heliu 13 lei bucata
Intre 30 si 50 de baloane cu heliu 12 lei bucata
Intre 50 si 100 de baloane cu heliu 11  lei bucata
Peste 100 de baloane cu heliu 10 lei bucata
Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *