Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Mos Craciun cu barba reala

Mos Craciun cu barba reala

Mos Craciun cu barba reala abia asteapta sa va faca o vizita in Cluj-Napoca si imprejurimi

Iarna si atmosfera de sarbatoare a inceput. Deja ati inceput planurile pentru petrecerile si serbarile de Craciun. Oferirea cadourilor nu are acelas farmec daca nu este realizata de insus Mos Craciun.

Iarna aceasta Resurse de Petreceri si-a propus sa va ofere diferite personaje care interpreteaza rolul lui Mos Craciun, asfel sa acoperim fiecare dorinta si preferinta, in functie de buget si de tipul evenimentului pe care il organizati unde aveti nevoie ca Mos Craciun sa va faca o vizita.

Asfel ca, avand in vedere preferinta tot mai mare catre Mos Craciun cu barba reala, noi l-am gasit pe Mos Craciun „adevarat”, cu barba sa adevarata, alba nevopsita…Pentru a pastra autenticitatea personajului ne straduim sa va stam la dispozitie cu cele mai bune variante de Mosi Craciuni.

Alaturi de Mos Craciun cu barba adevarata inchiriem craciunite, spiridusi, entertaineri, personaje pe picioroange.  Mos Craciun poate veni la tine acasa, la firma ta, la serbarea de la gradinita.

 

 

 

 

 

 

 

Intregim oferta de servicii cu cateva programe  in care includem personaje de iarna pentru copii, la petreceri de craciun pentru copii, petreceri corporate de craciun sau in alte contexte ale evenimentelor de iarna.

In functie de durata evenimentului, Mos Craciun poate interactiona cu copiii, le ofera cadouri, face poze

Puteti alege din oferta noastra de mosi, varianta care vi se potriveste mai bine.

Faceti programari din timp, mosii sunt destul de ocupati in perioada lunii decembrie.

Comentarii