Luni - Duminică: 08:00 - 18:00
contact@resurse-petreceri.ro
Multumim clientilor Resurse de Petreceri

Multumim clientilor Resurse de Petreceri

Multumim clientilor Resurse de Petreceri

Multumesc clientilor pentru ca ne-au ales serviciile si fac ca Resurse de Petreceri sa creasca de la an la an.

Multumesc clientilor fideli pentru ca ne aleg des si in continuare au nevoie echipamentele noastre de joaca si de servicii de la noi

Multumesc clientilor noi pentru ca se risca si sper ca se distreaza cu Resurse de Petreceri, nu-i dezamagim.

Multumesc clientilor care ne dau provocari inedite! Voi sunteti cei care ne ajutati sa crestem cum nu ne imaginam ca putem.

Multumesc clientilor nemultumiti! Voi ne ajutati sa ne inbunatatim procedurile interne, ofertele, calitatea accesoriilor, oferta de servicii, resursele umane din echipa…

Multumesc clientilor falsi! Voi fara sa vreti, ne dati idei noi

Multumesc clientilor care se bucura de serviciile noastre si dupa ne si recomanda mai departe. Ne sunteti de un real ajutor!

Multumesc clientilor zgarciti (bine, fie, chibzuiti 😊   ). Voi ne ajutati sa ne gandim la adevarata valoare a serviciilor noastre.

Multumesc tare mult clientilor intermediari ( recunosc e mai confortabil( usor de lucrat prin intermediul vostru)..unii clienti sunt chiar dificil de gestionat.

Multumesc clientilor nehotarati! Ne ajutati sa ajungem la rabdarea sfintilor! Dar si asta e un lucru bun as spune pentru ca invatam sa ne mai cizelam oferta.

Mutumesc clientilor care au ales sa nu faca platile pentru servicii la final. De la voi am invatat ca un contract e sfant; ca intelegerea verbala (prieteneasca) nu mai e suficienta; ca banii se incaseaza cu avans si dupa eveniment, fara prea mult timp de pasuire.

 

Multumim clientilor Resurse de Petreceri!

Pentru petrecerile dumneavoastra ne-am inbunatatit variantele de kids corner

pentru campanii avem placerea sa va stam la dispozitie cu arcade din baloane si diverse ateliere

De asemenea, ne face placere sa va stam la dispozitie cu diverse jocuri de societate pentru receptii, teambuilding-uri/evenimente private dar si echipamente pentru distractie

Comentarii