Propuneri activitati Petreceri de vara Cluj

Petreceri copii Cluj

De mai bine de 9 ani, oferim servicii pentru petreceri copii in Cluj-Napoca si imprejurimi.

Ne place distractia. Ne plac zambetele si emotiile pe care le creem!

Cand cautati un animator profesionist, servicii de picturi pe fata, baloane modelate, mascote sau tobogane gonflabile, toate resursele de care aveti nevoie pentru o petrecere le gasiti la Resurse de Petrecere.

Cand vine vorba de parinti, firesc, fericirea copiilor e mai presus de orice. Părinţii nu mai ţin cont de bani atunci când în joc e bucuria, zâmbetul gingaş sau râsul în hohote al micilor odrasle. Cu orice ocazie, nu ezită să le cumpere jucării scumpe, gadget-uri de ultimă generaţie, jocuri sofisticate, moderne. Indiferent de valoarea lor, în cele din urmă, acestea tot vor ajunge să zacă aruncate printr-un colţ de cameră. Prichindeii se plictisesc repede de noile achiziţii şi vor cere mereu altfel de jucării. Mai ţipătoare, mai colorate, mai mari, mai inteligente. Invariabil, le primesc. După câteva zile, intră în acelaşi cerc: se plictisesc de ele, au văzut altceva şi dau uitării proaspăta jucărie.

Pornind de la acest comportament instabil şi costisitor, de câţiva ani, pe piaţa din România noi, cei de la Resurse de Petreceri ne-am gandit la un serviciu genial care salvează bugetul familiei şi satisface nevoia copilului de a avea o jucărie mare, nouă, doar pentru el sau pe care să o folosească împreună cu prietenii: închirierea jucăriilor gonflabile si a accesoriilor de care aveti nevoie doar cateva ore la petreceri si evenimente!. Este vorba despre acele jucării mari în formă de tobogan, castel, saltea, piscină cu bile, centre de activităţi, potrivite pentru unul sau mai mulţi copii, la joacă în curte, în faţa blocului, la grădiniţă sau la petreceri pentru copii. Este vorba de masute, scaunele, covorase de joaca,  jocuri de societate mari si mici, jocuri de petrecere si distractie.

Aceste jucării sunt în general foarte scumpe, preţul lor de vânzare pornind de la 2-3000 lei şi nu oricine îşi permite să le cumpere sau să le depoziteze după ce au fost folosite. În schimb, tarifele de închiriere sunt cu mult mai ieftine şi personalizate în funcţie de  durata închirierii, de locul unde va fi amplasată, de numărul de copii care o vor folosi. Cu câteva sute de lei, copiii se pot bucura în voie de jucăriile si jocurile mult dorite,  pot experimenta senzaţii noi, se pot zbengui alături de prietenii dragi sau alături de colegi. Sunt stimulate simţurile şi sunt încurajaţi să facă mişcarea atât de sănătoasă şi necesară organismului uman. De asemenea, este stimulată socializarea prin joc cu ceilalţi copii, precum şi abilităţile de coordonare a membrelor şi corpului.

Jucăriile gonflabile sunt preferate la petreceri de copii de orice tip (aniversare, botez, 1 Iunie, petreceri de Paşte sau de Crăciun, Halloween, petreceri corporate). Dacă se doreşte, pot fi închiriate alături de animatori veseli şi jucăuşi, costumaţi în personaje de poveste sau din desenele animate favorite ale copiilor. Animatorii întreţin atmosfera, fac jocuri haioase şi coregrafii împreună cu părinţii, bunicii şi prichindeii, provoaca publicul la karaoke, dans miscare,  modelează baloane sau fac baloane de săpun.

De ce sa cheltui o multime de bani pe niste jocuri sau jucarii scumpe care vor ocupa loc si vor fi uitate intr-un colt dupa cateva ore de joaca, cand puteti alege sa le inchiriati la niste preturi foarte bune.  In plus, va putem pune la dispozitie personal care sa se ocupe de activitati, sa monteze jocurile daca este cazul, sa supravegheze buna desfasurare a activitatilor si atelierelor.

 

 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.