Workshop de pictura pe fata si modelaj de baloane

Workshop de pictura pe fata si modelaj de baloane – in cadrul unui curs de animatori pentru copii

Pentru cateva ore ne-am adunat la Titan – Oraselul copiilor, cativa tineri doritori de a invata sa pictam pe fata si sa modelam baloane. De aceasta data ne-am adunat cateva persoane (animatori, doritori de a lucra cu copiii in domeniul animatiei si educatoare).

2 ore le-am alocat picturilor pe fata. Timpul a fost destul de scurt si am reusit sa exersam cateva modele simple de pictura pe fata care sunt mai solicitate la petrecerile copiilor: modelul de pisicuta, modelul de fluture si modelul de Spiderman.  Pe viitor probabil o sa ne intalnim doar pentru a invata sa pictam pe fata si vom petrece minim 4 ore doar pentru a descoperi mai bine aceasta “arta”. Am folosit vopsele speciale de pictat pe fata, pe baza de apa, bureti, diferite pensule, sclipici si cateva modele simple.

 

 

o ora am petrecut-o impreuna pentru a invata sa modelam baloane – modele simple. Participantii, ca de obicei la acest workshop, s-au descurcat exemplar, au invatat pasii pentru a modela baloane foarte rapid. Am ajuns sa modelam nici mai mult, nici mai putin decat vre- o 6 modele de baloane modelate simple (forme precum catel, 3 modele de sabie, girafa, leu, iepuras, floare, inima). Nu este cazul sa ne speriem. Baloanele sunt facute sa se sparga pana la urma :).

Invata in cateva ore sa modelezi baloane. Descopera cateva tehnici de pictat pe fata si vezi daca aceasta activitate ti se potriveste fara sa ai studii in domeniul artelor plastice.

solicita participarea la Workshop de pictura pe fata si modelaj de baloane si vei avea parte de cateva ore creative.

 

 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată.