Luni - Duminică: 08:00 - 22:00
contact@resurse-petreceri.ro
Servicii petreceri de Halloween

Servicii petreceri de Halloween

Servicii petreceri de Halloween

Organizati evenimente de Halloween?

Va ajutam sa le transfomati in cele mai memorabile cu serviciile noastre:

 

face and body painting realizat de artisti la birou, la petrecerile companiilor, pentru sesiuni foto sau campanii. Fie ca doriti sa inlocuiti costumatia de Halloween, fie alegeti sa veniti in completarea ei, Artistii de la Resurse de Petreceri au experienta in domeniul artei picturii pe fata si corp de mai bine de 8 ani. Folosim vopsele speciale pentru body painting, pe baza de apa, prietenoase cu pielea, care au efect in timpul petrecerii si se curata usor la final. Ne deplasam cu placere atat la birou cat si la locatiile unde au loc evenimente.

 

Picturi pe fata copii la petreceri, campanii, la carnaval sau la evenimentele de la gradinita. Cei mici adora sa fie pictati pe fata sau pe maini in mod special. In perioada evenimentelor de Halloween, va stam la dispozitie cu serviciile de pictura pe fata atat la petrecerile de carnaval cat si la locurile de joaca sau in magazinele unde parintii vin insotiti de copii. vopselele de pictat pe fata sunt non toxice, se aplica si se curata usor de pe fata copiilor.

 

baloane cu heliu si decoratiuni din baloane adaptate la tematica de Halloween. va stam la dispozitie in Cluj-Napoca si imprejurimi cu decoratiuni din baloane precum arcade din baloane, stalpisori din baloane, baloane cu heliu pe tavan sau asezate in buchete, covor din baloane sau ghirlande din baloane. Ne putem adapta serviciile la tematica evenimentelor voastre. Folosim baloane din latex biodegradabile, care rezista atunci cand le umflam cu heliu sau daca realizam decoruri din baloane in exterior. (de exemplu arcade din baloane la intrari )

pinata de Halloween. Jocul cu pinata poate face petrecerea de Halloween si mai distractiva. Avem pentru evenimentele de Halloween pinata sub forma de Dovleac, sau pinata craniu, pinata monstruleti, pinata lilieci sau palarii de vrajitoare. De obicei creem pinata la comanda. Aceasta este modelul clasic de pinata, care se sparge cu batul sau cu o lingura de lemn, din ea cad dulciuri sau alte surprize de pus in pinata iar cei mari si mici se grabesc sa prinda cat mai multe surprize. Nu ezitati si comandati o pinata de Halloween.

 

inchiriere costume de Halloween. Cautati sa va transformati pentru cateva ore intr-un personaj haios? in doar cateva minute puteti sa iesiti din anonimat cu o costumatie aleasa! Va stam la dispozitie cateva costume de carnaval (costume de Dracusor, Costumatie de Vrajitoare, Costumatie de stafie, Costumatie de Inger. Sau personaje indragite precum, Rochie de Alba ca Zapada, rochie de Anna sau elsa, Costum de Minnie Mouse sau costum de Mickey Mouse, Super Women, Minnion, Spiderman, rochii de printese sau Zana, costumatie de Scufita Rosie sau Gretel

De asemenea, avem accesorii de carnaval precum diferite peruci colorate, palarii de vrajitoare, urechi de Minnie si Mickey, urechi de iepuras, coarne de Dracusor, etc.

 

 

Comentarii