Face and body painting de Halloween

Face and body painting de Halloween

Cel putin de cateva ori pe an locul de munca nu e doar un simplu loc in care mergi sa iti desfasori activitatea.

El devine, mistic, plin de magie, exceleaza in voie buna si atmosfera grozava…

De Halloween e un asemenea moment! 

Cum ar fi ca petrecerile de la “Birou” sa fie mai mult decat o adunare spontana a angajatilor. Alege sa fii diferit anul asta si cheama-ne sa te ARANJAM.

Dracula, Vrajitoare, Scheleti…pana si Clowni inspaimantatori, te pictam de nu te vezi!

Anul asta de Halloween, facepainting-ul e la cautare!

Cere oferta personalizata la: 0741-020.439 sau contact@resurse-petreceri.ro

Muhahahaha!

Artistii din echipa Resurse de Petreceri au experienta in domeniul face and body painting de peste 10 ani. Putem onora comenzi in Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Pitesti, Alba Iulia

Putem lucra mai multe persoane in paralel pentru a fi mai eficienti atunci cand sunt mai multe persoane la eveniment. Folosim doar vopsele speciale pentru pictura pe fata si corp.

Pana acum, inca din anul 2010, am avut ocazia sa pictam pe fata si pe corp angajati de la diferite companii. Ne-am deplasat la sediul unde isi desfasurau activitatea inca de dimineata pentru ca toata ziua atmosfera de la birou sa fie una diferita si amuzanta…De asemenea, ne-am deplasat seara la evenimentele si petrecerile de Halloween. Foarte bine activitatea de face and body painting este cautata in cluburile unde in preajma sarbatorii de Halloween au loc petreceri tematice. Serviciul vine in intampinarea clientilor care n-au reusit sa se costumeze sau vor sa-si completeze garderoba aleasa in seara de Halloween.

De asemenea, va stam la dispozitie si cu alte servicii adaptate la tematica evenimentelor de Halloween

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *