Dansatoare, Animatoare petreceri si evenimente

Dansatoare, Animatoare petreceri si evenimente

Organizati un majorat sau o petrecere surpriza?  Resurse de Petreceri va pune la dispozitie un show incendiar cu dansatoare profesioniste. Puteti alege un show cu dansatoare care iasa din cutia de cadouri uriasa, un show incendiar de striptease feminin sau dansuri orientale.

Serviciile cu fete dansatoare se preteaza atat pentru petrecerile de majorat, cat si pentru petrecere de burlaci, aniversari, cat si pentru cluburi si evenimente publice (campanii, competitii sportive)

Striptease feminin pentru petrecere burlaci , aniversari , majorate:

Locatia poate fi un club inchiriat , hotel sau chiar la domiciliul tau. Fata angajata pentru striptease feminin la evenimente precum majorate, petreceri pentru petrecerea burlacilor /aniversari vine in ce costumatie doresti tu , la ora stabilita de comun acord cu noi si se poate integra in orice tip de surpriza doresti sa ii faci sarbatoritului . Pentru o petrecere de burlaci sau in cluburi,  puteti opta pentru una sau mai multe fete . Preturile se dicuta in functie de durata prestatiei si materialele/accesoriile care vor fi folosite si de asemenea, in functie de localizarea locatiei unde se desfasoara evenimentul dumneavoastra.

Animatoare cu Dansuri orientale

Un dans din buric (belly dance) poate da o nota de rafinament si exotism unei nunti sau unei petreceri orientale. Resurse de Petreceri va ofera o trupa de dansatoare din buric profesioniste, pentru evenimente din Cluj -Napoca si imprejurimi. Fetele noastre au o indelungata experienta in domeniul artistic.

Fie ca doriti o trupa de dansatori la nunta, doriti sa faceti o surpriza cuiva drag, organizati o petrecere sau o aniversare, profitati de oferta Resurse de Petreceri in acest domeniu:

  • dansatoare din buric (belly dance);
  • dansatoare orientale profesioniste: dansuri arabesti, dansuri turcesti, indiene (hindi).

Cea mai tare dansatoare din buric poate face de neuitat o nunta, o aniversare, o petrecere a burlacilor sau un majorat.

Profitati acum de oferta noastra de inchiriere dansatoare profesioniste la cel mai bun pret si nu veti fi dezamagiti.

Va asiguram ca va putem oferi un show cu animatoate pentru bugetul fiecaruia .

 

Comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *